Αθήνα: +30 210 9320215 - Μυτιλήνη: +30 22510 38065

Εντυπώσεις ασθενών μας

Αντώνης Καλογήρου:
"Ονομάζομαι Αντώνης Καλογήρου και διοργανώνω σεμινάρια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Έχω υποβληθεί σε επέμβαση και στα 2 μου μάτια με ένθεση πολυεστιακών ενδοφακών. Τώρα απολαμβάνω καλή όραση χωρίς γυαλιά σε όλες τις αποστάσεις. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω το γιατρό μου τον Γιάννη Μάλλια για την καταπληκτική επέμβαση που μου έκανε και για την ανθρώπινη και ζεστή προσέγγισή του. Γιάννη Σε ευχαριστώ από καρδιάς και σου εύχομαι πάντα επιτυχίες."

Pia Swift:
"My name is Pia Swift. By chance, and to my greatest good luck, over two years ago I visited Dr Mallias in Athens to discuss my serious vision problems. Great success story!! Following the operations on both eyes and the close follow-up visits, I have now regained full vision, 20/20 in both eyes.I am ever so grateful to Dr. Mallias who proved to be an excellent doctor/surgeon, and above all, also a very kind human being interested in the overall wellness of his patients."

Γιώργος Σακκάς:
"Ονομάζομαι Γιώργος Σακκάς. Για χρόνια το δεξιό μου μάτι δεν είχε καθόλου όραση λόγω μιας πάθησης η οποία ονομάζεται πτερύγιο. Το είχα χειρουργήσει επανειλλημένες φορές στο παρελθόν αλλά το πτερύγιο πάντα υποτροπίαζε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχει ολοκληρωτική θόλωση ο κερατοειδής του δεξιού μου ματιού. Υποβλήθηκα σε μεταμόσχεσυση βλαστοκυττάρων του σκληροκερατοειδούς ορίου με δότρια την αδελφή μου. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Τώρα μπορώ να οδηγώ ξανά και να διαβάζω. Χάρη στη γνώση, την ικανότητα και την επάρκεια του κ. Μάλλια νιώθω ότι μπορώ να βλέπω ξανά τη ζωή με αισιοδοξία. Για τον κ. Μάλλια νιώθω μια καλοσύνη και ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ γιατί ζω ξανά. Ο κ. Μάλλιας δεν είναι μοναχά ο γιατρός που μου έδωσε το φως, αλλά ένας καλός φίλος."

Παναγιώτης Γεωργακάκος:
"Ονομάζομαι Παναγιώτης Γεωργακάκος. Ύστερα από έναν τραυματισμό με κυνηγετικό όπλο στο δεξί μου μάτι άλλαξαν πολλά στη ζωή μου. Η περιορισμένη έως ελάχιστη όραση στο τραυματισμένο μου μάτι, η φωτοευαισθησία, το συνεχές κοκκινισμένο και ερεθισμένο μάτι, ο ορατά από όλους θολωμένος κερατοειδής με οδήγησαν στην απόφαση για μεταμόσχευση κερατοειδούς. Λόγω της απεριόριστης εμπιστοσύνης στον γιατρό μου τον κύριο Μάλλια πήρα άμεσα την απόφαση να προχωρήσω στην επέμβαση. Τώρα, ένα χρόνο μετά την επέμβαση η βελτίωση της όρασης στο τραυματισμένο μου μάτι είναι πραγματικότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον γιατρό μου με την ομάδα του αλλά και όλους τους δικούς μου ανθρώπους που ήταν δίπλα μου."

Νεκταρία Κλεινάκη:
"Σήμερα είναι ένας μηνάς ακριβώς από την ημέρα που έκανα την επέμβαση με τη μέθοδο Kamra για την πρεσβυωπία. Η επέμβαση ήταν πολύ εύκολη. Κράτησε μόνο μερικά λεπτά, ενώ η συνολική μου παραμονή στο κέντρο ήταν μιάμιση ώρα μαζί με τη διόρθωση υπερμετρωπίας που χρειαζόταν να κάνω. Απαλλάχτηκα από τα γυαλιά χάρη στον εκπληκτικό γιατρό Ιωάννη Μάλλια τον οποίο ευχαριστώ θερμά και μέσα από την καρδιά μου. Ο κ. Μάλλιας εκτός από πολύ καλός γιατρός είναι και εκπληκτικός άνθρωπος."