ΑΡΧΙΚΗ>ΠΑΘΗΣΕΙΣ>Βλεφαρίτιδα

Βλεφαρίτιδα

Πάσχετε από μία πολύ συνηθισμένη πάθηση που ονομάζεται βλεφαρίτιδα. Πρόκειται για μία φλεγμονή του χείλους των βλεφάρων στο σημείο από όπου εξέρχονται οι βλεφαρίδες.

Η πάθηση αυτή δεν σχετίζεται άμεσα με μόλυνση, αλλά οφείλεται στην συσσώρευση φυσιολογικών εκκρίσεων των βλεφάρων.
Αυτές οι εκκρίσεις αθροιζόμενες ερεθίζουν το μάτι σας. Τα συμπτώματα από τον ερεθισμό αυτόν είναι ερυθρότητα, αίσθημα ξένου σώματος, κνησμός και δακρύρροια. Η θεραπεία αυτής της κατάστασης περιλαμβάνει την αφαίρεση των εκκρίσεων με μία καθημερινή τεχνική υγειινής των βλεφάρων.
 
Η τεχνική αυτή περιγράφεται παρακάτω. Ακολουθώντας την τεχνική αυτή, θα παρατηρήσετε βελτίωση της κατάστασής σας σε 3-4 εβδομάδες. Πιθανώς θα χρειαστεί να συνεχίσετε τον καθαρισμό των βλεφάρων για να προλάβετε τις υποτροπές.
 
ΥΓΕΙΙΝΗ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΕΦΑΡΙΤΙΔΑ
 
ΟΔΗΓΙΑ 1η
ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΖΕΣΤΕΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ. ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΜΠΡΕΣΑ ΚΑΘΕ 2 ΛΕΠΤΑ.
 
ΟΔΗΓΙΑ 2η
ΠΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ Ή ΣΑΠΟΥΝΙ.
 
ΟΔΗΓΙΑ 3η
ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ BABY SHAMPOO ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΝΕΡΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΓΡΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΣΑΣ.
 
ΟΔΗΓΙΑ 4η
ΤΡΙΨΤΕ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΛΕΦΑΡΙΚΟ ΧΕΙΛΟΣ (ΣΤΟΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ) ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΡΕΞΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΤΟΥ BABY SHAMPOO.
 
OΔΗΓΙΑ 5η
ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΠΕΣΕΤΑ.
 
Κάντε τα παραπάνω 2 φορές την ημέρα για 4 εως 6 εβδομάδες. Κατόπιν μία φορά την ημέρα. Εάν έχετε ερωτήσεις ή τα συμπτώματά σας δεν υποχωρούν, τηλεφωνείστε στο 210–9320215.