ΑΡΧΙΚΗ>ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ>Εντυπώσεις ασθενών μας

Εντυπώσεις ασθενών μας

Αντώνης Καλογήρου:

"Ονομάζομαι Αντώνης Καλογήρου και διοργανώνω σεμινάρια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Από μικρός φορούσα γυαλιά λόγω μυωπίας. Τα τελευταία χρόνια η όρασή μου είχε επιδεινωθεί γιατί εκτός από τη μυωπία είχα και πρεσβυωπία. Στη δουλειά μου χρειάζεται να βλέπω καλά τόσο μακριά (στο πίσω μέρος της αίθουσας των σεμιναρίων) όσο και κοντά για να διαβάζω καθαρά τις σημειώσεις μου. Εδώ και ένα χρόνο έχω υποβληθεί σε επέμβαση και στα 2 μου μάτια με ένθεση πολυεστιακών ενδοφακών. Τώρα απολαμβάνω καλή όραση χωρίς γυαλιά σε όλες τις αποστάσεις. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω το γιατρό μου τον Γιάννη Μάλλια για την καταπληκτική επέμβαση που μου έκανε και για την ανθρώπινη και ζεστή προσέγγισή του. Γιάννη Σε ευχαριστώ από καρδιάς και σου εύχομαι πάντα επιτυχίες."

Pia Swift:

"My name is Pia Swift. By chance, and to my greatest good luck, over two years ago I visited Dr Mallias in Athens to discuss my serious vision problems. I had very bad eyesight due to a  condition called ‘keratoconus’ in both eyes.  In over an hour, Dr Mallias explained to me that I needed a ‘corneal transplant’ combined with cataract operation in order to correct my vision. At first, I was hesitant however his thorough explanation and kind and encouraging words gave me all the confidence I needed in order to set a date for the first operation Great success story!! Following the operations on both eyes and the close follow-up visits, I have now regained full vision, 20/20  in both eyes.I am ever so grateful to Dr. Mallias who proved to be an excellent doctor/surgeon, and above all,  also a very kind human being interested in the overall wellness of his patients."

Γιώργος Σακκάς:
 
"Ονομάζομαι Γιώργος Σακκάς. Για χρόνια το δεξιό μου μάτι δεν είχε καθόλου όραση λόγω μιας πάθησης η οποία ονομάζεται πτερύγιο. Το είχα χειρουργήσει επανειλλημένες φορές στο παρελθόν αλλά το πτερύγιο πάντα υποτροπίαζε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχει ολοκληρωτική θόλωση ο κερατοειδής του δεξιού μου ματιού. Στο αριστερό μου μάτι έχω επίσης πολύ χαμηλή όραση λόγω θόλωσης του κερατοειδούς. Ο κ. Μάλλιας καθάρισε τον ουλώδη ιστό απο τον κερατοειδή στο δεξιό μου μάτι και ταυτόχρονα μου έκανε μεταμόσχεσυση βλαστοκυττάρων του σκληροκερατοειδούς ορίου. Δότρια των βλαστοκυττάρων ήταν η αδελφή μου. Σε δεύτερο χρόνο ο κ. Μάλλιας βελτίωσε την όραση του δεξιού μου οφθαλμού με laser. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Τώρα μπορώ να οδηγώ ξανά και να διαβάζω. Χάρη στη γνώση, την ικανότητα και την επάρκεια του κ. Μάλλια νιώθω ότι μπορώ να βλέπω ξανά τη ζωή με αισιοδοξία. Για τον κ. Μάλλια νιώθω μια καλοσύνη και ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ γιατί ζω ξανά. Ο κ. Μάλλιας δεν είναι μοναχά ο γιατρός που μου έδωσε το φως, αλλά ένας καλός φίλος."
 
Παναγιώτης Γεωργακάκος:
 
"Ονομάζομαι Παναγιώτης Γεωργακάκος. Ύστερα από έναν τραυματισμό με κυνηγετικό όπλο στο δεξί μου μάτι άλλαξαν πολλά στη ζωή μου. Η περιορισμένη έως ελάχιστη όραση στο τραυματισμένο μου μάτι, η φωτοευαισθησία, το συνεχές κοκκινισμένο και ερεθισμένο μάτι, ο ορατά από όλους θολωμένος κερατοειδής και γενικότερα η αίσθηση ενός όχι ζωντανού ματιού, ήταν μερικοί από τους τους λόγους που με οδήγησαν στην εύκολη απόφαση για μεταμόσχευση κερατοειδούς. Με σύμμαχο μου την πάρα πολύ καλή ψυχολογία λόγω της απεριόριστης εμπιστοσύνης στον γιατρό μου τον κύριο Μάλλια αλλά και της στήριξης των δικών μου ανθρώπων, το μόνο συναίσθημα που με κυρίεψε μετά την απόφασή μου για μεταμόσχευση κερατοειδούς ήταν η ανυπομονησία για το πότε θα έρθει η μέρα της επεμβάσεως. Ειλικρινά από την ημέρα που συναντήθηκα και μίλησα με τον γιατρό, η ψυχολογία μου ήταν τόσο καλή που ακόμη και την επιτυχία της επεμβάσεως την θεωρούσα δεδομένη. Το ότι το μόσχευμα είναι από νεκρό δότη είναι κάτι που με έκανε να νιώσω καλύτερα σε σχέση με τον τεχνητό φακό που θα χρειαζόταν να τοποθετηθεί στο μάτι μου για την δική μου περίπτωση. Τώρα, ένα χρόνο μετά την επέμβαση η διαφορά στη ζωή μου με το πριν είναι μεγάλη. Η βελτίωση της όρασης στο τραυματισμένο μου μάτι είναι πραγματικότητα. Η αίσθηση ότι και τα δύο μου μάτια είναι υγιή αλλά και η πλουσιότερη όραση και από αριστερά αλλά και από δεξιά πλέον, έχουν κάνει την οδήγηση, το διάβασμα, την εργασία μου και γενικότερα την καθημερινότητα μου πολύ πιο εύκολη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον γιατρό μου με την ομάδα του αλλά και όλους τους δικούς μου ανθρώπους που ήταν, είναι και το ξέρω ότι θα είναι πάντα δίπλα μου."
 

Νεκταρία Κλεινάκη:

Σήμερα 5/12/2014 είναι ένας μηνάς ακριβώς από 5/11/2014 που έκανα την επέμβαση με τη μέθοδο Kamra για την πρεσβυωπία. Είμαι 48 ετών και η πρεσβυωπία ξεκίνησε όταν ήμουν 43 ετών. Η ζωή μου άλλαξε εντελώς. Ένα μήνα δεν έχω φορέσει γυαλιά πρεσβυωπίας τα οποία φορούσα παντού μέρα νύχτα. Τώρα πια δεν τα χρησιμοποιώ πουθενά. Τα χρειαζόμουν συνέχεια στην εργασία μου, στο supermarket, να διαβάσω τα βιβλία μου, την εφημερίδα μου, τα περιοδικά μου, στα εστιατόρια δεν μπορούσα να διαβάζω τον κατάλογο, τις ετικέτες των προϊόντων και πολλά αλλά. Ο Γιατρός μου είπε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα το δω σε τρεις μήνες αλλά εγώ διαβάζω από τώρα που είναι ένας μήνας. Η επέμβαση ήταν πολύ εύκολη. Κράτησε μόνο μερικά λεπτά, ενώ η συνολική μου παραμονή στο Κέντρο ήταν μιάμιση ώρα μαζί με τη διόρθωση υπερμετρωπίας που χρειαζόταν να κάνω. Μετά την επέμβαση πήγα αμέσως στο σπίτι μου και την άλλη μέρα στην εργασία μου. Η μόνη δυσκολία που είχα ήταν ότι έπρεπε να βάζω κολλύρια συνέχεια μετά την επέμβαση αλλά τελικά αποζημιώθηκα από το αποτέλεσμα οπότε αξίζει τον κόπο.
Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσα να απαλλαγώ από τα γυαλιά. Να όμως που έγινε πραγματικότητα χάρη στον εκπληκτικό γιατρό Ιωάννη  Μάλλια τον οποίο ευχαριστώ θερμά και μέσα από την καρδιά μου. Ο κ.Μάλλιας εκτός από πολύ καλός γιατρός είναι και εκπληκτικός άνθρωπος. Ευχαριστώ  επίσης τα κορίτσια στο ιατρείο του και το προσωπικό στο στο Αθηναϊκό Διαθλαστικό Κέντρο για την ευγένεια και την υποστήριξη τους.