ΑΡΧΙΚΗ>ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ >Προεγχειρητικές οδηγίες για διόρθωσης μυωπίας, υπερμετρωπίας & αστιγματισμού

Προεγχειρητικές οδηγίες για διόρθωσης μυωπίας, υπερμετρωπίας & αστιγματισμού

 Προεγχειρητικές οδηγίες για επέμβαση διόρθωσης μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού.

  1. Εάν κάνετε χρήση φακών επαφής, θα πρέπει να τους διακόψτε τουλάχιστον 15 μέρες πριν την επέμβαση. Όσο μεγαλύτερο είναι το διάστημα της αποχής από τους φακούς, τόσο η πιθανότητα μόλυνσης μειώνεται και τα λειτουργικά αποτελέσματα της επέμβασης βελτιώνονται.
  2. Οι γυναίκες που κάνουν χρήση προϊόντων μακιγιάζ θα πρέπει να διακόπτουν τη χρήση τους τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την επέμβαση καθώς επίσης και δύο εβδομάδες μετά.
  3. 2 μέρες πριν την επέμβαση:

α. Ενσταλάξτε και στους δύο οφθαλμούς το coll Exocin με συχνότητα 2 σταγόνες 4 φορές την ημέρα( πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ). Ενσταλάξτε το coll Exocin και το πρωί της επέμβασης.

Για το coll Exocin θα χρειαστείτε μία ειδική συνταγή στο φαρμακείο. Ζητήστε τη από τη γραμματεία του ιατρείου.

β. Κάνετε καθαρισμό των βλεφάρων σας πρωί και βράδυ με τον ειδικό αφρό Thera Tears Sterilid. Πλύνετε πρώτα καλά τα χέρια σας με σαπούνι και νερό. Πλύνετε τα βλέφαρά σας με τα μάτια κλειστά με τον αφρό Sterilid και αφήστε τον αφρό πάνω στα βλέφαρά σας για 30 δευτερόλεπτα. Ξεπλύνετε καλά με νερό. Έχετε τα μάτια σας κλειστά γιατί ο αφρός αν μπει μέσα στο μάτι, τότε θα νιώσετε ερεθισμό. Ο καθαρισμός με τον αφρό σταματά το προηγούμενο βράδυ της επεμβάσεως.

  1. Την ημέρα της επεμβάσεως να έχετε μαζί σας απορροφητικά γυαλιά ηλίου. Θα τα φορέσετε αμέσως μετά την επέμβαση.
  2. Το πρωί της επέμβασης μπορείτε να πάρετε κανονικά το πρωινό σας γεύμα.
  3. Λίγη ώρα πριν την επέμβαση, θα σας δοθεί ένα χάπι Lexotanil από τις νοσηλεύτριες του κέντρου. Το χάπι αυτό ελαττώνει το άγχος και σας βοηθά να συνεργαστείτε καλύτερα κατά τη διάρκεια της επέμβασης.
  4. Το πρωί της επέμβασης μην χρησιμοποιείστε κάποιο άρωμα(eau de toilet). Τα έντονα αρώματα καθώς εξατμίζονται μπορεί να επηρεάσουν την λειτουργία του laser.
  5. Στην αίθουσα επεμβάσεων τα κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να είναι κλειστά. Λίγο πριν μπείτε στην αίθουσα επεμβάσεων κλείστε το κινητό σας τηλέφωνο και δώστε το στον συνοδό σας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!